Zkoušky dle NZŘ v roce 2009

08.05.2009 19:37

V pátek 8.5.2009 se na cvičišti ve Šternberku konaly zkoušky dle NZŘ. Zkoušky v kategorii ZZO se z našeho klubu zúčastnili  Jiřinka s Dustym, Jarda s Bonou, Pavel s Drobečkem, Žanča s Míšou a v kategorii ZM Leňa s Falkem. Rozhodčí byla Monika Prokopová.

    Před samotným začátkem zkoušky jsme byli všichni přesvědčeni totálním neúspěchem. Navíc někteří z nás zapoměli řetízkové obojky, ale naštěstí Drobečkovi půjčila Besinka a Míšovi Dusty. Po nástupu a kontrole tetování, následovala první část kategorie ZM, stopa. Nervózní Leňa a Falko odjeli k Domašovu u Šternberka, kde tuto část úspěšně zvládli. Po jejich návratu jsme si oddychli a začali doufat, že i nám se poštěstí. Na řadě byla kategorie ZZO. Postupně jsme chodili na poslušnost a až na pár chybiček se nám podařilo dosáhnout úspěchu. Hurá!!!

Pak následovaly speciální cviky. Pro někoho je to hračka. Menší problémy měli však ti, od kterých pejsek nechce odejít, a aby toho nebylo málo, tak ještě odmítá nosit košík, jako například Míša. Naštěstí vše dopadlo dobře a i tato část zkoušky se nám vydařila.Zkoušku zakončila Lenča s Falkem na obraně.

Tento den byl pro nás všechny velkým úspěchem! Gratulujeme všem!!!

 

 

Fotky ze zkoušky si můžete prohlédnout zde.