Zkoušky dle MZŘ

17.04.2011 19:46

V sobotu 17.4.2011 se konaly další zkoušky na našem cvičáku, a to dle Mezinárodního zkušebního řádu. Jako rozhodčí byl delegován pan Miroslav Kašpar.

Již od rána svítilo sluníčko a  panovala dobrá nálada, která jistě pomáhala překonat nervozitu. Neboť i na těchto zkouškách měla spousta psovodů svou premiéru.

Celkem se zkoušek účastnilo 9 psovodů se svými pejsky z původně nahlášených 10 ti.

Zkoušek se zůčastnili v kategorii FPr 1 Jarda s Bonou, FPr 2 Peťa se Sárou, FPr 3 Majka s Derikou, IPO 1 Marťa s Olivkou a v kategorii BH Lenka s Falkem, Ráďa s Nutelkou,Regča s Haluškou, Zdenek s Bončou,  Jiřinka s Herbem. 

Zkoušky byly zahájeny stopami, na loukách a ozimu. Nahoře nad Šternberkem bylo krásné ráno, na ozimu rosička, takže byly ideální podmínky pro stopování. Také je psovodi i pejsci zvládli. Po stopách jsme se vrátili na cvičák, kde pokračovali poslušnosti dle BH a IPO 1.

Poslušnosti probíhaly celkem rychle a v poklidu. Poté nastoupily speciální cviky BH-ček. Po ukončení se čekalo na figuranta, který průběh zkoušek trochu zkomplikoval. Zkoušky ukončovala obrana dle IPO1.

Ale všichni zkoušky udělali, takže jim tímto gratulujeme.  Také děkujeme  paníu rozhodčímu za trpělivost a spravedlivé posuzování, Božence za neustálé občerstvování .

 

Fotky najdetezde.