Zimní závody dvojic v Uničově

07.03.2010 11:16

 

     Dne 27.2.2010 jsme vyrazili na tradiční Zimní závod družstev do Uničova. Tentokrát to, ale pro nás byla premiéra, protože jsme startovali poprvé za naši novou organizaci. A také bez pořádné přípravy, pejsci měli totiž zimní dvouměsíční prázdniny.

    Původní záměr byl, že budou startovat v ZVV1 - Boženka s Walerkou a Leňa s Falkem, v ZZO Peťa se Sárou spolu s Jardou a Bončou a jako další měly v ZZO startovat Míša s Phoebe a Žanča s Míšou. Marťa měla jet pouze jako kameraman, protože neměla druhého parťáka. Nakonec bylo vše jinak. Míša bohužel vypadla kvůli zdravotní indispozici. Walerka začala kulhat a Falko si strhnul drápek. Takže na poslední chvíli se měnili dvojice startujících. Naše modro žluté barvy jeli obhajovat v kategorii ZZO dvojice Žanča a Pavel, Jarda s Peťou se svými pejsky. A na poslední chvíli jela i Marťa s Olivkou ve dvojici s Peťou Nemravovou s Kimem v ZVV1, které ovšem startovaly za Neředín.

    Počasí nám přálo, takže krásně svítilo sluníčko, bahýnko kolem nás čvachtalo ... no prostě panovala správná nálada. Nejprve startovaly ZZO-čka. Kde vysokou laťku nasadil KK Olomouc Bystrovany, naši se však nenechali zahanbit a vedli si velice dobře a bodové rozdíly za vedoucí dvojicí byli velice nízké. V kategorii ZVV1 probíhal hned od začátku poslušností velký boj mezi 3 dvojicemi startujícími za KK Neředín. Nakonec v ZZO Peťa se Sárinkou a Jarda s Bončou skončili třetí, Žanča s Míšou a Pavel s Drobkem byli šestí a v kategorii ZVV1 Marťa s Olivkou a Peťa s Kimem byli druzí

    Takže tento závod pro náš klub dopadl velice dobře. Jak prohlásila absentující Míša: " Na první jarní rozcvičku je to super :-))".

  

 

Koukněte na fotky: