ZÁVODY V HLUČÍNĚ

02.02.2010 16:33

V sobotu 28.11.2009 se naše skupina závodníků rozdělila na 2 skupinky. Část jela na závody do Prostějova  a  ostatní do Hlučína.
V Hlučíně nás zastupovala  Marťa s Olivkou a Boženka s Walerkou , a to v kategorii ZVV1 a jako doprovod Žanča s Pájou.  Po trochu zamračeném ránu na nás čekalo první překvapení v Hlučíně na cvičišti, kdy  v  kategorii  ZVV 1 bylo přihlášeno 13 závodníků, což svědčilo o tom, že této závod má opravdu dobrou pověst. Mezi přihlášenými byli i naši kamarádi  z  neředínského   kynologického klubu,  Olivkou oblíbený figurant Pavel a Petra s jejím Kimem. Jako rozhodčí byli delegováni Monča Prokopová a Mira Kašpar.
Po rozlosování si holky vyzkoušely překážky a šlo se na to. Vzhledem k tomu, že posuzovali 2 rozhodčí, tak to ubíhalo velice rychle. Po poslušnostech se ihned šlo na hřiště na obrany, které figuroval Radek Kupka. Po poslušnosti byla Marťa s Olivkou s jejich 91 body na 3. místě (tak to opět vypadalo na pohárek ) a Boženka s Walerkou cca na 8. místě. Ovšem obrany holkám moc nevyšly a Marťa   nakonec  skončila na 4. místě těsně za vítězi a Boženka skončila na 9. místě.
Celý den nás provázela fajn nálada a nakonec i sluníčko vykukovalo. Také jsme měli možnost shlédnout velice pěkné obrany v kategorii  IPO3, takže je vidět, že se máme stále co učit.