ZÁVODY V BUDIŠOVĚ

01.02.2010 19:37

   

Dne 26.9.2009 jsme ze zúčastnili závodu 2.ročníku O Budišovský pohár v Budišově nad Budišovkou. Z našeho klubu závodili v kategorii  ZZO Pája s Drobečkem, Žanča s Mišulou, Lenča s Falkem, Jarda s Bončou, Jiřinka s Dustym a Peťa se Sárinkou. V kategorii ZVV1 závodila Boženka s Walerkou a Marťa s Livinkou. Marťa s Livčou se navíc účastnili obranářského speciálu, což bylo zadržení přes přírodní překážku.  

   Celým závodem nás provázelo sluníčko a příjemná nálada. Nakonec náš klub zklidil nejvíce úspěchů. V kategorii ZZO, kde závodilo 15 psů,  Žanča s Míšou a Pája s Drobečkem získali 2. a 3.místo (stejný počet 57 bodů) a v kategorii ZVV1 Marťa obsadila 3 místo. Ve speciální disciplíně Marťa s Livčou skončili na 1.místě, a také se stali absolutními vítězkami celého závodu. Velkým úspěchem byl závod i pro Peťu, který měl se Sárinkou premiéru, umístili se na krásném 4.místě. Ostatní členové si také vedli velmi dobře. Všem moc gratulujeme a těšíme se na další závody.

   Ale ne všichni byli se svými výsledky spokojeni. Věřím, že je případná zklamání neodradí od dalších závodů a spíš neúspěch budou brát jako novou výzvu.

 

Zde najdete spoustu fotek: