Zakončení roku na turnaji v bowlingu 12.12.2009

04.02.2010 16:55

Jako každý rok, tak i letos jsme pořádali slavnostní společné zakončení roku. Tentokrát jsme se rozhodli ukončit rok netradičně, a to turnajem v bowlingu, kde byla pro vítěze nachystaná velká láhev šampaňského. Turnaj se konal v podvečer 12.12.2009 ve Štěpánově v Bowling-BarQ . 
A kdo všechno přišel? No přece Marťa s rodiči Hančou a Pavlem, Boženka s Vénou, Zdenička, Lenča s Peťou, Kačka, Peťa,  Jiřinka se svou rodinkou, Jarda s rodinkou a Žanda s Pájou.
Samozřejmě kromě pití tu bylo i něco dobrého na zub, Jiřinka nám přinesla plnou mísu moc dobrého závinu a Boženka vynikající chlebíčky.
Samotný turnaj probíhal ve třech družstvech a vyhrát mohl jen ten, kdo měl nejvíce bodů. V prvním družstvu hrála Boženka, Jarda, Liduška, Kuba a Lukáš, ve druhé družstvu byl Pája, Marťa, Peťa, Žanda a Hanča, a v posledním družstvu si zahráli Pavel, Anča, Véna, Jirka a Jakub.  Vítězem se nakonec stal Pája se 138 body.
Celý večer nás provázela příjemná atmosféra plná zábavy a pohody. Všem přejeme Šťastné a veselé vánoce a mnoho úspěchů v Novém roce.

 

Fotky si můžete prohlédnout zde.