Ukázky Dolní Bušínov 3.10.2009

04.02.2010 16:45

V sobotu 3.10. 2009 jsme se rozjeli do Dolního Bušínova, který je především známý i pod názvem Bozeňov. V místním kempu se konal Den s Integrovaným záchranným systémem na rozloučení se sezónou. Byla zde spousta soutěží nejen pro děti, a také zajímavých ukázek, jako například zásah dobrovolných hasičů, a další. A konečně i my s Kynologickým klubem ze Šternberka jsme tu ukázali, jak umíme pracovat s našimi čtyřnohými hlídači.
   Předvedli jsme jako tradičně poslušnost, obranu, cirkusové kousky a nově průskok hořícím kruhem. Mezi členy, kteří se této akce zúčastnili, byli :Marťa s Livinkou a Markétkou, Lenča s Falkem, Boženka s Walerkou, Jarda s Bončou a Lukim, Mišula s Žančou, Drobeček s Pájou a náš figurant Peťa se Sárinkou. I přes už chladnější počasí a rušivý vonící element v trávě jsme ukázky zvládli na výbornou. Sobotní odpoledne jsme završili příjemným posezením u občerstvení.
   Pak následoval šťastný návrat domů, až na jedno nemocné autíčko, které si ještě o pár dnů prodloužilo pobyt v krásném zalesněném prostředí Bozeňova :-)).

 

Koukněte na pár moc pěkných fotek, které nám nafotil šikula Luki.