PODZIMNÍ ZÁVODY TŘINEC

01.02.2010 20:03

V sobotu 7.11.2009 ZKO Třinec pořádala podzimní závody pro všechny nadšence do sportovní kynologie. Tam jsme nemohli chybět ani my! V brzských ranních hodinách, naskládaní ve dvou autech, jsme vyrazili v sestavě Marťa s Livinkou, Lenča s Falkem, Žanča s Mišulou, Pája s Drobečkem a Jarda s Bončou v doprovodu manželky. Jelikož bylo naplánováno, že Drobeček pojede s Bončou ve stejném kufru, a jak všichni dobře známe Drobečkovu pověst :-), Jarda pro ně pro jistotu vyrobil speciální dřevěný dvojkotec, který se mu opravdu moc povedl :-).

Závodilo se celkem ve čtyřech kategoriích,  a to  ZZO, ZVV1, IPO1 a IPO3. U kategorie ZZO byla navíc speciální disciplína, která nečekaně zamíchala výsledným pořadím. 

Celým dnem nás provázela fajn nálada, kterou nemohlo pokazit ani chladné počasí se střídavým deštíkem.

V kategorii ZZO byla opravdu velká konkurence, a ze 17-ti závodníků se Lenča s Falkem umístili na krásném 4. místě, Pája s Drobečkem obsadili 5. místo a Jarda s Bončou 6. místo. Žanča s Míšou se tentokrát moc dobře neumístili, ale i přesto sklidili potlesk. Marťa s Livčou opět nezklamala a v kategorii ZVV1 získala 1.místo a netradičně cenu za nejlepší fenku.

Jelikož byli rozhodčí spravedlivě přísní, máme do příštích závodů co dopilovávat. Ale i tak to byla dobrá zkušenost:-) .

 

Koukněte na fotky ze závodů.