Nedělní brigáda 28.3.2010

05.04.2010 14:53

Jelikož se vše na velké sobotní brigádě nestihlo, pokračovalo se hned druhý den v 10 hodin dopoledne. Pája se Žančou byli tentokráte na cvičáku první, což u nich nebývá zvykem, a navíc při změně času ... :-). Ale není se čemu divit, když je ráno budila malá Anetka s Pavlíkem - už v 6 hodin :-)). 

S námi se přijeli podívat i pejsci, Drobeček, Míša, Olivka, Walerka, Jessinka, Phoebe a Falko, aby si vyzkoušeli nové překážky. Marťa nám nejdříve připravila slibované kafíčko před klubovnou a pak jsme se všichni pustili do práce. Kluci pokračovali v betonování sloupků na plot a holky s dětma čistili cvičící prostor od zbytků nežádoucích elementů, jako je suchá tráva a kousky železa a jiné.

Při práci nám příjemně svítilo sluníčko a foukal mírný větřík. Kolem druhé hodiny odpoledne jsme si udělali pauzu a opekli jsme si pár špekáčků. Mňam, to jsme si pochutnali. Naše první letošní špekáčky!!!

Ve volné chvilce nám Markétka s Jessinkou předvedli, jak se přeskakují překážky. Na podrobný návod se můžete kouknout zde.

Domů jsme odjížděli příjemně unaveni kolem páté hodiny.

 

Děkujeme všem za pomoc!!!

 

Koukněte na fotky:

 

¨