Dovolená Pikovice 2009

01.02.2010 19:32

 

V sobotu 18.července 2009 jsme vyrazili na společnou dovolenou. Jeli jsme necelých 300 km až do Pikovic nedaleko Prahy.  Ano, je to dálka, ale cestu jsme všichni zvládli (až na jednu padlou páčku:-) a výfuk).  I když nás cestou provázel déšť, po celou dovolenou nám svítilo vesele sluníčko. Ale nemyslete si, my jsme na dovolenou nepřijeli jen odpočívat. V neděli jsme si hned udělali malou brigádu a sklidili jsme seno z půlky pole vedle našeho tábora, aby jsme měli kde cvičit se svými čtyřnohými mazlíčky. Téměř každý den jsme trénovali poslušnost, ale nezapoměli jsme ani na obranu a stopování.

    Na dovolené nám nemohl chybět ani kulturní zážitek, a tak jsme se hned v pondělí vydali na zámek Konopiště. Bohužel zrovna měli zavřeno, ale zámek jsme si prohlídli aspoň z venku, kde jsme mohli vidět i velkého medvěda. V úterý jsme se jeli podívat do nedalekého hřebčína Favory na exkurzi stájí a někteří si i zajezdili:-). Během dovolené jsme navštívili i naše hlavní město ( někteří jeli na pohovor:-)).Děti se také nenudili, prošli stezkou odvahy, kde našli poklad plný sladkostí.

Ani jsme se nenadáli a byl tu pátek. Našli se mezi námi jedinci, kteří si ještě zkusili sjet asi 12 km Sázavy na raftu. Poslední noc jsme se rozhodli vyzkoušet, jak reaguje náš pejsek, když nás někdo přepadne a hádejte, jak to dopadlo:-))

A  dovolená utekla jako voda.

    V sobotu 25. července dopoledne jsme opustili Pikovice a rozjeli se domů. Dovolená se nám vydařila, našli jsme tu nové přátele a užili si spoustu legrace.

 

Prohlédněte si fotečky : Zámek Konopiště , Hřebčín Favory, na raftu, cvičení našich trhačů a volný čas.

Upoutávku na DVD z dovolené naleznete v rubrice videa.

Nebo koukněte zde na minialba:

 volný čas

 

 

Zámek Konopiště

 

 

 Hřebčín Favory

 

Cvičení našich trhačů

 

 Rafty