Dovolená 2010

03.02.2010 18:32

Termín: 16.7. – 25.7.2010

Místo: Máchovo jezero – Doksy

Ubytování:         buďto ve stanu na cvičáku KK Doksy

                               v campu Termit 25 -www.termit25.eu

                               v campu Poslův Mlýn- www.posluvmlyn.cz

Plán dovolené:

 Vzhledem k tomu, že se jedná o dovolenou s pejsky, tak budeme hodně cvičit a na závěr se pořádají zkoušky dle NZŘ.  Účast na nich je dobrovolná, ale protože jste šikulky, tak určitě nějaké složíme.

Výcvik a ubytování psů bude na kynologickém cvičišti Doksy. Ti- co bez svých miláčků (čtyřnohých) nemohou být, je můžou mít i v kempu. Zatím nevíme, který z kempů vybereme, protože tam budou pejskaři od nás i ze zahraničí, tak bychom chtěli být ubytováni nejlépe pospolu, z důvodu výměny zkušeností a navazování nových kontaktů. Takže camp bude upřesněn později. Stravování může být buď individuální, nebo dle dohody lze dle informací si dohodnout hromadné. Oba campy jsou nedaleko cvičiště. K dispozici budou i po celou dobu pobytu velice zkušení figuranti.

Další částí budou výlety s pejsky i bez nich. Prostudujte si pořádně okolí, ať máme inspiraci, kam vyrazit. Určitě nevynecháme návštěvu nedalekého Bezdězu, pro děti nějakou soutěž aj. Klidně můžeme zopakovat loňskou akci s koníky a lze dohodnout pro ty odvážnější z vás i projížďku v krásné přírodě Máchova kraje.

Na dovolenou můžeme jet už v pátek a spojit ji s výstavou v Mladé Boleslavi, ať už jako vystavovatelé nebo pouze jako diváci.