Cvičení v Novém Malíně 31.1.2010

02.02.2010 17:48

 

Jelikož zatím nemáme svůj vlastní cvičák, cvičíme, kde se dá. Naštěstí máme spoustu kamarádů, kteří nám pomáhají, a jinak tomu nebylo ani v neděli 31. ledna, kdy jsme byli pozváni na cvičák do Nového Malína.

Vyjeli jsme v 8 hodin ráno ze svých domovů v sestavě Marťa s Olivkou, Leňa s Falkem, Peťa se Sárinkou, Jarda s Bončou, Míša s Phoebe, Pája s Drobečkem a Žanča s Mišulou.

Do cíle jsme dorazili kolem deváté hodiny.  V zahřáté klubovně si ještě někteří dali čaj nebo kafe, seznámili se s místními členy a šli jsme všichni společně cvičit.

Kromě základních cviků poslušnosti jsme trénovali oční kontakt, při němž byla veliká spotřeba pamlsků J. Pak následovala socializace, která je důležitá hlavně pro pejsky, kteří se chovají agresivně k ostatním pejskům. A po procvičení poslušnosti si někteří pejsci pořádně zakousali.

V  krásném a příjemném prostředí ZKO Nový Malín s fajn lidmi se nám cvičilo moc dobře. Také to pro nás byla další výborná zkušenost, kdy si naši čtyřnozí miláčci vyzkoušeli cizí prostředí a jiný způsob výcviku, který se nám moc líbil.

Ještě jednou členům ZKO Nového Malína moc děkujeme a přejeme mnoho úspěchů.

 

Koukněte na fotky: